EcoMoto 930×122

accident

CUMPLIT! ȘOFERUL DIN ACCIDENTUL DE AZI NOAPTE A MURIT. ERA PREOT

Din păcate, accidentul de circulație de azi noapte de pe strada Basarabiei (varianta Craiovei-Prundu) din Pitești a curmat o viață.

Citiți și: Urgență majoră lângă Metro!

Șoferul autoturismului care a izbit violent un autotractor cu semiremorcă a murit. Ulterior descarcerării, șoferul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență, dar medicii nu au mai putut face nimic. Potrivit Poliției Argeș, conducătorul auto se numea Daniel Remus Păuna, avea 37 de ani, locuia în Pitești și era preot în comuna argeșeană Săpata. Avea doi copii, iar ieri își aniversase ziua de naștere.

Conform aceleiași surse, accidentul s-a produs din cauza vitezei prea mari, neadaptată la carosabilul umed după ploile căzute aseară. Poliția Argeș precizează că în aceste condiții șoferul autoturismului a pierdut controlul asupra volanului într-o curbă ușoară la dreapta și a intrat cu mașina pe contrasens, ajungând cu partea din față sub roțile autotractorului cu semiremorcă, autotractor care circula regulamentar. Autotractorul era condus de un șofer în vârstă de 46 de ani din comuna dâmbovițeană Voinești.

Citiți și: Accident LIVE, lângă Pitești! Imagini video GRAVE!

Traficul în zonă a fost oprit timp de 30 de minute, adaugă Poliția Argeș.

Imagini și mai multe fotografii de la cumplitul accident, aici: http://epitesti.ro/stiri/grav-accident-de-circulatie-in-pitesti-pe-varianta-craiovei-prundu-video-si-foto/.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90