EcoMoto 930×122

acoperit

UN TEREN DE SPORT PENTRU ELEVI VA FI ACOPERIT

Consiliul Local al municipiului Piteşti a aprobat pe finalul anului trecut un studiu privind acoperirea unui teren de sport de la una dintre cele mai importante unităţi de învăţământ primar şi gimnazial din oraş. Proiectul va fi realizat în acest an, fiind asigurată deja în buget finanţarea necesară.

Astfel, pentru a asigura condiţii cât mai bune pentru elevii de la Şcoala Gimnazială „Ion Pillat” (fostă Nr. 3), Consiliul Local a prevăzut suma de 375.000 de lei pentru construirea unei structuri de tip „balon” care să acopere terenul de sport.

În acest fel, elevii îşi vor putea desfăşura activitatea şi când condiţiile meteo sunt improprii. În schimb, o investiţie de mai mare anvergură, dar de aceeaşi natură – construcţia unei săli de sport la Şcoala Gimnazială „Nicolae Iorga” din Piteşti – nu a fosu inclusă în buget, deşi studiul de fezabilitate a fost, de asemenea, aprobat anul trecut.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90