930×122 CAPRA 5

10 lei

INTREBARE_INTREBATOARE

ALERTĂ DE BANI FALŞI ÎN PITEŞTI? CE BANCNOTĂ E REFUZATĂ

Vânzătorii de la unele magazine din Piteşti au primit avertizări de la patronii lor să nu mai accepte de la cumpărători unele bancnote de 10 lei. Motivul invocat? În cazul acestor bancnote ar exista suspiciunea de fals!

Citiți și: Pitești. Accident puternic, la miezul nopții, în Centru

Ni s-a întâmplat să avem la noi o bancnotă de 10 lei emisiune a BNR din anul 2005, bancnotă pe care comercianţii ne-au respins-o respectuos. Ne-au acceptat, în schimb, o bancnotă tot de 10 lei emisă în anul 2008. O diferenţă între ele există: pe bancnota din 2008 pe partea transparentă se văd trei pensule, în timp ce pe bancnota din 2005 este doar o pensulă.

La un alt magazin ne-a fost acceptată şi bancnota din anul 2005, dar de atunci nu am mai găsit astfel de hârtii de valoare.

Citiți și: Banii pentru aceste familii vor intra mai rapid în cont!

Precizăm că nu există vreun anunț de la autoritățile abilitate potrivit căruia în Pitești s-ar afla în circulație bancnote posibil false.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3