Donaris 930 x 122

profesional new consult

CURS DE MACHIAJ SPECIAL

Pentru că frumuseţea nu are limite şi tendinţele în domeniul beauty şi machiaj se schimbă permanent, firma Profesional New Consult vine în întâmpinarea acestei nevoi de nou şi de specializare propunând un nou curs: Machiaj Special http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj-avansat.

Citiți și: Pitești: Începe o nouă carieră: Curs complet, acreditat, de maseur: Cel mai bun preț

Este un curs ce îşi propune să aducă în prim plan machiajele speciale, machiajele de nuanţă, machiajele deosebite, care implică tehnici speciale de realizat. Cursul este acreditat ANC, diplomele eliberate la absolvirea acestuia fiind recunoscute national şi international.

Cursul de Machiaj Special http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj-avansat presupune abordarea unor teme cum ar fi machiajul oriental, model banana închisă, model banana deschisă, tehnica intitulată cat eye sau tehnica machiajului de fotografie. Aceste machiaje speciale vor fi fi realizate sub îndrumarea formatorilor specialişti, folosind tehnici speciale de lucru, cum ar fi tehnica creionului. De asemenea, trebuie precizat că în cadrul cursului vor fi utilizate produse profesionale, produse necesare pentru realizarea unui machiaj special.

Citiți și: Obține independența financiară! Curs acreditat de aplicare gene: Plată în rate

Cursul asigură o şedinţă foto fiecărui participant, şedinţă care va conţine o lucrare specială de portofoliu realizată de cursanţi, astfel că la final aceștia vor avea propriile lor poze profesionale cu machiajele realizate.

Următoarea şedinţă a cursului de machiaj special http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj-avansat va avea deschiderea pe data de 26 septembrie 2016. Numărul de locuri pentru această sesiune este destul de limitat, accesul la curs făcându-se pentru persoanele care au parcurs anterior cursul de machiaj de iniţiere în cadrul firmei noastre sau în cadrul altor structuri de formare profesională.

Important! Înscrieți-vă la cursurile organizate de Profesional New Consult până pe data de 31.08.2016 și veţi intra în campania cu premii denumită generic „O vară a cunoaşterii”: http://profesionalnewconsult.ro/campanii/vara-cunoasterii. Pentru participarea la campanie trebuie să vă înscrieţi la cursurile organizate de Profesional New Consult până la data mai sus menţionată şi să participaţi la acestea, intrând astfel în competiţia la finalul căreia veți putea câştiga premii însemnate: televizor, tabletă, telefon mobil. De asemenea, toţi proaspeţii absolvenţi de liceu, facultate sau 10 clase vor beneficia în perioada 01.07.2016 – 31.08.2016 de o reducere de 10% pentru orice înscriere la curs sau o reducere de 15% pentru înscrierea la douã cursuri.

Mai multe detalii despre cursul de Machiaj Special pot fi obţinute accesând următorul link: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj-avansat sau  adresându-vă centrului de studii Profesional New Consult la următoarele coordonate:

Telefon –  0784.045.025, 0784.333.777, 0720.420.330

E-mail – office@profesionalnewconsult.ro.

Sediul firmei – Pitești, strada Victoriei, nr. 36, etaj 3, lângă Guiness Pub.

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada următoare:

Curs Stilist Protezist Unghii http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/stilist-unghii

Curs Tehnician Maseur http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-masaj

Curs Cosmetică http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-cosmetica

Curs Coafor http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-coafor

Curs Frizerie http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-frizer.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90