EcoMoto 930×122

profesional new consult

CURS DE OPERATOR CNC – VEZI OFERTA!

În perioada următoare va demara în Piteşti, dar şi în alte localităţi din ţară cursul de Operator Maşini Comandă Numerică: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-tehnice-meserii/curs-operator-masini-cu-comanda-numerica.

Citiți și: Curs acreditat de machiaj profesional în Pitești: cel mai bun preț, cele mai bune condiții de studiu

Cursul le este util tuturor celor care activează în unităţi tehnice şi industriale, cum ar fi cea auto, prelucrarea lemnului sau a plasticului, unităţi care sunt dotate cu maşini operate numeric. Pregătirea profesională a personalului este, așadar, necesară şi obligatorie, întrucât asigură cadrul legal şi competent de lucru.

Pe parcursul cursului sunt abordate teme cum ar fi: cunoaşterea sistemelor de coordonate a maşinii cu comandă numerică; cunoaşterea consolei de lucru Fanuc şi Siemens; cunoaşterea comenzilor auxiliare; cunoaşterea noţiunii de compensare a sculelor; cunoaşterea noţiunii de corecţie a sculelor, precum şi alte teme de interes ale domeniului. Trebuie precizat că pe parcursul formării profesionale un interes deosebit este acordat componentei practice, care se realizează atât la sala de curs, cât şi în unităţi de producţie dotate cu maşini CNC http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-tehnice-meserii/curs-operator-masini-cu-comanda-numerica.

Citiți și: Pitești: Curs acreditat de cosmetică: Învață de la profesioniști

Costul cursului de Operator CNC este de 640 de lei, preţ care poate fi achitat în 3 rate. De asemenea, în această perioadă firma organizatoare, Profesional New Consult, are o seamă de promoţii şi reduceri de prețuri de care puteţi beneficia.

Important! Înscrieți-vă la cursurile organizate de Profesional New Consult până pe data de 31.08.2016 și veţi intra în campania cu premii denumită generic „O vară a cunoaşterii”: http://profesionalnewconsult.ro/campanii/vara-cunoasterii. Pentru participarea la campanie trebuie să vă înscrieţi la cursurile organizate de Profesional New Consult până la data mai sus menţionată şi să participaţi la acestea, intrând astfel în competiţia la finalul căreia veți putea câştiga premii însemnate: televizor, tabletă, telefon mobil. De asemenea, toţi proaspeţii absolvenţi de liceu, facultate sau 10 clase vor beneficia în perioada 01.07.2016 – 31.08.2016 de o reducere de 10% pentru orice înscriere la curs sau o reducere de 15% pentru înscrierea la douã cursuri.

Pentru mai multe informaţii şi ȋnscrieri:

Telefon –  0784.045.025, 0784.333.777, 0720.420.330

Site firmă – www.profesionalnewconsult.ro

E-mail – office@profesionalnewconsult.ro.

Sediul firmei – Pitești, strada Victoriei, nr. 36, etaj 3, lângă Guiness Pub.

Alte cursuri organizate de societate în această perioadă:

-Curs Tehnician Electronist http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-tehnice-meserii/curs-tehnician-electronist

-Curs Responsabil de Mediu http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-responsabil-de-mediu

-Curs Arhivar http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-arhivar

-Curs Inspector Resurse Umane http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-resurse-umane

-Curs Manager Resurse Umane http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-manager-resurse-umane

Curs Contabilitate (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-contabilitate.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Pizza Sapori Italia 570 90