New Profesional Consult 930 x 122

profesional new consult

PITEȘTI: CURS DE TOP, FORMATORI PROFESIONIȘTI

Pitești: curs de top, formatori profesioniști. Doar câteva locuri mai sunt disponibile pentru cursul de Pensat Profesional. Este un curs care va avea deschiderea pe 11 noiembrie 2016, http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-pensat-profesional, împreună cu formatori profesionişti care au susţinut cursuri de profil în Bucureşti, Braşov, Râmnicu Vâlcea, Slatina, Târgovişte, Buzău, Sibiu şi multe alte localităţi din ţară.

Citiți și: Pitești: Începe o nouă carieră: Curs complet, acreditat, de maseur: Cel mai bun preț

IMPORTANT!!! Pentru toţi cei care au absolvit alte cursuri de beauty la Profesional New Consult prețul cursului de Pensat este redus cu 50 de lei.

Cursul de Pensat Profesional este oferit de Profesional New Consult la preţul de 350 de lei. La sfârşitul cursului se obține o diplomă de participare http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-pensat-profesional.

Citiți și: Obține independența financiară! Curs acreditat de aplicare gene: Plată în rate

Printre altele, vor fi studiate următoarele subiecte: forme ale sprâncenelor, armonizarea acestora cu structura feţei, tehnici esenţiale în pensarea corectă a sprâncenelor, tipuri şi modele de sprâncene, forme corecte de sprâncene, corecţia sprâncenelor ţinând cont de morfologia feţei și studierea tipurilor de geometrii faciale. Cursul este preponderent practic, pe modele umane. Participanţii vor obţine astfel cunoştinţele necesare pentru prestarea acestei activităţi, extrem de solicitată pe piaţa muncii, în saloanele de profil din ţară şi din străinătate.

Cursul de Pensat Profesional http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-pensat-profesional va este oferit la preţul de 350 de lei. Dacă veţi dori să îl parcurgeţi, adresaţi-vă centrului de studii Profesional New Consult la numerele de telefon 0784.045.025, 0784.333.777 sau 0725.420.330 sau trimiteți un e-mail la adresa office@profesionalnewconsult.ro. Sediul firmei este în Pitești, pe strada Victoriei, nr. 36, etaj 3, lângă Guiness Pub.

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada următoare:

Curs Machiaj – 690 de lei http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj

Curs Machiaj Special – 890 de lei http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj-avansat

Curs Coafor – 690 de lei http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-coafor

Curs Stilist Unghii – 700 de lei http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/stilist-unghii

Curs Masaj – 550 de lei http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-masaj.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3