pizzeria sapori  930 122

profesional new consult

CURS DE TATUAJ COSMETIC

Curs de tatuaj cosmetic. Profesional New Consult organizează curs de dermopigmentare/tatuaj cosmetic http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj-semipermanent, tatuaj semipermanent al ochilor, sprâncenelor și buzelor, curs susţinut de formatori cu experienţă în domeniu, care au la activ sesiuni de training în mai multe localităţi din ţară. IMPORTANT! Cursul este acreditat şi recunoscut de organismele abilitate, diplomele fiind valide la nivel naţional şi internaţional.

Citiți și: Pitești: Începe o nouă carieră: Curs complet, acreditat, de maseur: Cel mai bun preț

Costul cursului este de 1.800 de lei, cost care include materialele şi ustensilele necesare realizării unor lucrări profesionale, aparate, mulaje, ace, pigmenţi – toate de calitate excepţională din SUA şi Israel, asigurate în timpul cursului de societatea de formare profesională. Urmând cursul de dermopigmentare/tatuaj cosmetic http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj-semipermanent, veţi deprinde tehnica microblading-ului, a pigmentării şi repigmentării cosmetice a buzelor, ochilor şi sprâncenelor. Aceste tehnici vor fi perfecţionate la curs sub îndrumarea formatorului specialist în domeniu.

Participând şi absolvind cursul de dermopigmentare http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj-semipermanent, veţi cunoaşte o activitate extrem de solicitată pe piaţa muncii din România şi nu numai, acest tip de serviciu fiind foarte cerut în saloanele de profil din străinătate, acolo unde specialiştii în acest domeniu sunt foarte puţini. De asemenea, participând la cursul organizat de Profesional New Consult veţi primi sfaturi utile cu privire la cele mai eficiente aparate de tatuat cosmetic, la tipurile de ace în funcţie de zona de acoperire și la tipuri de machiaje (cum ar fi cel fir cu fir, extrem de solicitat).

Citiți și: Obține independența financiară! Curs acreditat de aplicare gene: Plată în rate

Mai multe detalii despre curs puteţi obţine de la centrul de formare profesională al Profesional New Consult:

Telefon – 0784.333.777, 0784.045.025, 0725.420.330

E-mail: office@profesionalnewconsult.ro

Web: www.profesionalnewconsult.ro

Alte cursuri de înfrumuseţare organizate de Profesional New Consult în perioada următoare:

-Curs Stilist Unghii http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/stilist-unghii

-Curs Machiaj, Make-Up http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj

-Curs Tehnician Maseur http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-masaj

-Curs Coafor http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-coafor

-Curs Pensat Profesional http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-pensat-profesional

-Curs Frizer http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-frizer.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90