Donaris 930 x 122

accident

(VIDEO) ACCIDENT CU RĂNIȚI. MAȘINĂ RĂSTURNATĂ

În această seară, un accident de circulație a avut loc la intersecția străzilor Crinului și Viilor din Pitești.

Citiți și: Argeș: Accident periculos: S-a izbit de un cap de pod

Șoferul, în vârstă de 18 ani, al unui autoturism Logan nu a acordat prioritate de trecere unui taxi, cele două mașini intrând în coliziune. În urma impactului, Loganul a ricoșat într-un stâlp, pe care l-a retezat, a lovit alte două mașini parcate și apoi s-a răsturnat. La fața locului s-au deplasat ambulanțe SMURD (două) și de la Serviciul Județean de specialitate (una) și o autospecială cu modul de descarcerare de la Pompieri.

Citiți și: Ziua accidentelor! Încă un impact serios în Argeș

Accidentul s-a soldat cu 5 răniți: șoferul vinovat (18 ani), taximetristul (27 de ani, din Pitești) și două fete (ambele în vârstă de 17 ani) și un băiat (de 19 ani), pasageri din Logan. Toți cei patru tineri din Logan sunt din orașul argeșean Ștefănești. Potrivit primelor informații, rănile nu sunt grave. (Foto și video: Mihai Neacșu)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90