930×122 CAPRA 5

accident

ACCIDENT CUMPLIT. ISU ARGEȘ, ANUNȚ DE ULTIMĂ ORĂ

Accident cumplit. ISU Argeș, anunț de ultimă oră. În urmă cu puțin timp, reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș au precizat pentru ePitești că la această oră nu există informații potrivit cărora printre victimele din accidentul de astăzi de pe Autostrada Soarelui s-ar afla și argeșeni.

Citiți și: Mastodont răsturnat pe Autostradă!

Carambolul s-a produs azi dimineață, în jurul orei 8:30, la kilometrul 67 al Autostrăzii Soarelui A2 București – Constanța, pe sensul de mers către Constanța, în dreptul localității Lehliu Gară. În carambol au fost implicate, conform celei mai recente estimări oficiale citată de Digi24, un număr de 29 de autovehicule (majoritatea autoturisme, dar și două microbuze și un TIR). Potrivit unui bilanț de ultimă oră, și-au pierdut viața 3 persoane, iar alte zeci (peste 50, printre care și 2 copii, anunță Digi24) sunt rănite. Sursa citată spune că dintre cei mai bine de 50 de răniți, 41 (dintre care 1 în stare critică, intubat) au fost transportați la diferite spitale din București și Lehliu Gară. Alți 16, dar răniți ușor, au refuzat spitalizarea.

Cauzele probabile ale cumplitului eveniment rutier: ceața densă, viteza neadaptată la condițiile meteorologice și nepăstrarea unei distanțe corespunzătoare în mers. La originea accidentului s-ar fi aflat inițial o tamponare ușoară între două autoturisme.

Citiți și: Mașina i-a adus moartea la 76 de ani, alți 4 oameni răniți grav!

Autoritățile au declanșat Planul Roșu de Intervenție. Au fost mobilizate echipaje din București-Ilfov și județele Constanța, Călărași și Ialomița.

Circulația a fost deviată de la km 64, pe DN 3A Lehliu Gară – Drajna. Pe celălalt sens de mers (Constanța – București) circulația nu este afectată.

Două numere de telefon au fost puse la dispoziție pentru rudele celor implicați în accident și pentru toți cei care vor să afle date despre starea răniţilor: 021.264.85.15 și 021.264.85.16. (Foto: stirileprotv.ro)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3