pizzeria sapori  930 122

profesional new consult

(GALERIE FOTO) CURS DE MACHIAJ ÎN PITEȘTI

Curs de machiaj în Pitești. În această lună va începe în Piteşti o nouă sesiune a cursului de Machiaj, susţinut de formatori cu experienţă, care au desfăşurat sesiuni de training în toată ţara şi nu numai. Important! Participând la curs, puteţi beneficia de reduceri mari de prețuri la achiziţionarea de produse profesionale ale brand-urilor cu care colaborează Profesional New Consult, firma organizatoare, branduri de marcă.

Citiți și: Curs acreditat de machiaj profesional în Pitești: cel mai bun preț, cele mai bune condiții de studiu

Dacă doriţi să vă iniţiaţi în tainele machiajului, fie pentru a urma o carieră în domeniu, fie pentru a vă îmbunătăţi tehnica atunci când vă machiaţi singure pentru diferite ocazii, cursul de Machiaj http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj organizat în Piteşti este soluţia.

De reţinut: cursul este acreditat şi recunoscut de ministerele Muncii şi Educaţiei, diplomele fiind valabile atât în ţară, cât şi în străinătate.

Citiți și: Pitești: Curs acreditat de cosmetică: Învață de la profesioniști

Alături de formatori specialişti, veţi însuşi tainele machiajului, noţiuni utile în viitoarea dumneavoastră carieră în domeniu sau doar pentru a vă machia singure într-o manieră profesionistă. Cursul este oferit la preţul de 690 de lei http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj.

Tehnica machiajului de zi, machiajul de seară, machiajul de ocazie, noţiuni cu privire la folosirea corectă a instrumentarului din trusa de machiaj, evitarea greşelilor cel mai des întâlnite în tehnica machiajului și dezvoltarea imaginaţiei şi pasiunii pentru această frumoasă profesie – sunt doar câteva dintre subiectele abordate la curs.

Mai multe detalii despre cursul de Machiaj pot fi obţinute accesând următorul link http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj sau adresându-vă centrului de studii Profesional New Consult:

TELEFON – 0784.333.777, 0784.045.025, 0720.420.330

E-MAIL – office@profesionalnewconsult.ro

SEDIU – strada Victoriei, nr. 36, etaj 3, Piteşti, Argeş, lângă Guiness Pub.

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada următoare:

Curs Stilist Protezist Unghii http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/stilist-unghii

Curs Manichiură Pedichiură http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-manichiurst-pedichiurist

Curs Tehnician Maseur http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-masaj

Curs Cosmetică http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-cosmetica

Curs Coafor http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-coafor

Curs Frizerie http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-frizer.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90