930 x122 grota rece

profesional new consult

PITEȘTI: CURS DE CONTABILITATE

Pe 24 aprilie 2017 va avea loc deschiderea în Piteşti a cursului de Contabilitate organizat de Profesional New Consult. Cursul este acreditat ANC, iar diplomele sunt recunoscute de ministerele Muncii şi Educaţiei. Numărul de locuri este limitat.

Citiți și: Cea mai cunoscută firmă de formare organizează Ziua Porților Deschise în Pitești

Activitatea de contabil este o profesie extrem de solicitată pe piaţa de azi a muncii, atât firmele, cât și instituţiile publice având nevoie de serviciile unor specialişti în acest domeniu. Puteţi să vă specializaţi în această activitate urmând un curs acreditat de formare profesională, așa cum este cel organizat de Profesional New Consult http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-contabilitate.

Cursul este susţinut de formatori cu experienţă, care cunosc noţiunile practice şi legislaţia, elemente care trebuie însuşite de către cei care vor să se iniţieze în domeniu, dar şi de către cei care doresc să se specializeze în activitatea de contabil. Pregătirea practică este realizată cu ajutorul aplicaţiei SAGA, aplicaţie contabilă foarte uzuală în zilele noastre în departamentele de contabilitate și în firmele de profil din ţară.

Citiți și: Pitești: Acum ai șansa! Transformă-ți pasiunea pentru machiaj într-o carieră de succes!

Dacă vreți să parcurgeţi cursul de Contabilitate http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-contabilitate, acreditat ANC și recunoscut de ministerele Muncii şi Educaţiei, adresaţi-vă centrului de studii Profesional New Consult:

-Telefon – 0784.333.777, 0784.045.025, 0725.420.330

-E-mail – cursuri@profesionalnewconsult.ro

-Sediul firmei – strada Victoriei, nr. 36, etaj 3, Piteşti, Argeş, lângă Guiness Pub.

Important! “De la 1 aprilie 2017, ne găsiţi la următoarele locaţii: Pitești, bulevardul I.C. Brătianu, Bl. D6 (în spatele complexului Fortuna), în spatele hypermarketului Prima – birou înscrieri şi săli de curs. Birouri înscrieri – Pitești, Calea Bucureşti, nr. 8, cartier Calea Bucureşti, camera 1, Bl. 27, scara C, parter, apartament 1”, transmite Profesional New Consult.

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada următoare:

Curs Inspector Resurse Umane http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-resurse-umane

Curs Inspector Sănătate şi Securitate în Muncă http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-securitate-si-sanatate-in-munca

Curs Responsabil de Mediu http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-responsabil-de-mediu

Curs Machiaj http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj

Curs Coafor http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-coafor.

555×222  MAIA
Pizza Sapori Italia 570 90