930×122 POSADA 5

profesional new consult

TE ÎNVAȚĂ MESERIE! FOARTE CĂUTATĂ PE PIAȚA MUNCII

Te învață meserie! Foarte căutată pe piața muncii. Pe 13 februarie 2017 va avea loc deschiderea unei noi sesiuni a cursului de stilist protezist unghii, organizat în Piteşti de Profesional New Consult.

Citiți și: Pitești: Transformă-ți pasiunea într-o meserie: Cariera ta începe aici!

Este un curs adresat celor care doresc să înveţe o meserie foarte căutată pe piaţa muncii, care poate fi practicată în saloane de specialitate atât din ţară, cât şi din străinătate, dar și acasă: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/stilist-unghii. Cursul este acreditat ANC, diplomele eliberate fiind recunoscute de ministerele Muncii şi Educaţiei. Diplomele sunt valabile atât în România, cât şi peste hotare, având astfel posibilitatea să prestaţi o activitate frumoasă în mod legal.

Construcţia unghiei cu gel, ultimele modele de stilizare a unghiilor cu gel, produse profesionale ca suport de curs, formatori cu experienţă în domeniu şi condiţii de studiu la standarde înalte – toate la cursul de stilist protezist unghii, curs poate fi parcurs atât de către persoanele care vor să facă primii paşi în această profesie, cât şi de către cele care doresc să se specializeze în domeniu.

Citiți și: Pitești: Cursul care îți poate schimba viața! Începe acum o carieră într-un domeniu foarte căutat

Cursul http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/stilist-unghii este extrem de atractiv şi asigură în mare parte pregătire practică sub directa îndrumare a formatorului şi, desigur, având în vedere şi îndemânarea şi tainele meseriei pe care cursanţii trebuie să le deprindă.

Dacă doriţi să parcurgeţi cursul de stilist protezist unghii-unghii tehnice http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/stilist-unghii, acreditat ANC și recunoscut de ministerele Muncii şi Educaţiei, adresaţi-vă centrului de studii Profesional New Consult:

Telefon – 0784.045.025, 0784.333.777 și 0725.420.330

E-mail – office@profesionalnewconsult.ro.

Sediul firmei este situat în Pitești, pe strada Victoriei, nr. 36, etaj 3, lângă Guiness Pub.

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada următoare:

Curs Machiaj: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj

Curs Manichiură-Pedichiură http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-manichiurst-pedichiurist

Curs Coafor: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-coafor

Curs Tehnician Maseur: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-masaj

Curs Cosmetică: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-cosmetica.

Eurial 555 x222
570×90 MAIA