930 x122 grota rece

profesional new consult

CURS DE ARHIVAR ÎN PITEȘTI

Curs de arhivar în Pitești. Profesional New Consult va organiza în Piteşti în perioada următoare o nouă sesiune a cursului de arhivar: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-arhivar.

Citiți și: Obține independența financiară! Curs acreditat de aplicare gene: Plată în rate

Acreditat ANC, cursul le este necesar și util tuturor instituțiilor publice și private creatoare de arhivă, care în acest fel pot evita încasarea de amenzi, asigurând respectarea legislaţiei în materie, care impune ca aceste unităţi şi instituţii publice să angajeze personal specializat în acest sens. Cursul este susţinut de experţi în domeniu.

Calificarea de arhivar http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-arhivar este necesară şi obligatorie pe piaţa muncii, conform dispozițiilor articolului 31 din Legea Arhivelor Naţionale, nr. 16 din 1996. Competenţele dobândite în timpul cursului sunt suficiente şi necesare pentru practicarea acestei profesii şi pentru asigurarea unei bune derulări a activităţii în departamentele de arhivă.

Citiți și: Au început înscrierile! Curs la mare căutare: Înveți o meserie!

Mai multe detalii despre cursul de arhivar puteți obține accesând http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-arhivar sau adresându-vă centrului de studii Profesional New Consult la următoarele coordonate:

-Telefon – 0784.045.025, 0784.333.777, 0720.420.330

-E-mail – office@profesionalnewconsult.ro

-Sediu – strada Victoriei, nr. 36, etaj 3, Piteşti, Argeş, lângă Guiness Pub.

De asemenea, în perioada următoare vor demara cursuri și în alte domenii:

Curs contabilitate http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-contabilitate

Curs inspector sănătate şi securitate în muncă http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-securitate-si-sanatate-in-munca

Curs inspector resurse umane http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-resurse-umane

Curs coordonator SSM http://profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-coordonator-ssm.  

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90