SMART KIDS 930X122

Arges

furtuna2

ACUM S-A ANUNȚAT! ARGEȘUL, COD DE FURTUNĂ

Acum s-a anunțat! Argeșul, cod de furtună. Județul Argeș va intra astăzi, la ora 11, sub cod galben de instabilitate atmosferică accentuată, intensificări ale vântului și cantități de apă însemnate. Avertizarea este valabilă până mâine, 21 septembrie 2017, la ora 21.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe aceste drumuri

Informația o furnizează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, care citează Administrația Națională de Meteorologie. Potrivit sursei citate, instabilitatea atmosferică va fi accentuată și se va manifesta prin averse, căderi de grindină și descărcări electrice.

Cantitățile de apă vor depăși 25…30 de litri/mp, iar pe arii restrânse se vor atinge și 50…60 de litri/mp.

Citiți și: Iarna nu ne dă pace! Argeșul este sub cod galben!

Temporar, vântul va prezenta intensificări, cu viteze care la rafală vor atinge 55…60 de km/oră. În timpul ploilor vor fi rafale de peste 65…70 de km pe oră și vijelii.

Și mai grav (cod portocaliu) va fi în județele Dâmbovița, Prahova, Buzău, Vrancea și Bacău. Codul portocaliu va intra în vigoare tot astăzi, dar la ora 16, și va expira tot mâine, dar la ora 10. Cantitățile de apă care vor cădea aici vor fi cuprinse între 50 și 70 de litri/mp.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA