930×122 CAPRA 5

pasaje

ULTIMA ORĂ! VICEPRIMAR: ADIO BÂLCI! VÂNZĂTORI SOMAȚI

Viceprimar: Adio bâlci! Vânzători somați. Sorin Apostoliceanu, viceprimar al Piteștiului, a inspectat astăzi modul în care se face comerț în cele două pasaje pietonale subterane din centrul municipiului. A fost însoțit de angajați ai Direcției Tehnice a Primăriei.

Citiți și: A început Simfonia Lalelelor! Live totul pe ePitești!

Viceprimarul le-a adresat comercianților din pasajele Magnolia și Griviței un ultimatum: începând de mâine, toată marfa, fără excepție, va fi vândută exclusiv în incinta magazinelor. Potrivit viceprimarului, spațiul pietonal din pasaje, sufocat de standurile cu haine, le va fi redat pietonilor.

Sorin Apostoliceanu precizează că Primăria Pitești nu le va mai închiria comercianților din pasaje și mici spații din afara magazinelor. Mici pe hârtie, mari în realitate. Comercianții au abuzat și și-au extins standurile ca de bâlci cu mult peste limitele impuse de termenii acordului încheiat și reînnoit din 3 în 3 luni cu Primăria și cu mult peste limitele bunului simț.

Citiți și: Surprize mult așteptate în Parcul Ștrand

Publicația noastră a atras în mai multe rânduri atenția asupra bâlciului de prost gust din nu puține zone ale Piteștiului, inclusiv din cele două pasaje, bâlci tolerat ani la rând de conducerea Primăriei (imagini video, AICI).

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90