930 x122 grota rece

clemans

CELEBRU OM DE AFACERI DIN PITEȘTI, ANCHETAT

Celebru om de afaceri din Pitești, anchetat. După cum v-am anunțat, în această dimineață mai multe percheziții au loc în județele Mehedinți, Argeș, Timiș, Cluj, Sibiu, Hunedoara, Dolj și Gorj și în municipiul București. Amănunte, AICI.

Citiți și: Ca-n filmele de acțiune! Puși la pâmânt și încătușați pentru fapte grave

În județul Argeș se desfășoară patru percheziții în orașul Ștefănești și în comuna Coșești. Vizat ar fi patronul firmei Clemans, piteșteanul Florente Cleianu, potrivit unor surse.

Grupul Clemans este foarte cunoscut în Argeș, fiind specializat, pe de-o parte, în comercializarea de materiale de construcții, de instalații sanitare, de instalații de aer, apă și gaz și de materiale electrice și, pe de alta, în fabricarea de tâmplărie din aluminiu și PVC.

Citiți și: S-au trezit cu mascații la ușă! Prejudiciu de 80.000 de € în domeniul asigurărilor auto

Perchezițiile sunt făcute de polițiștii din Mehedinți și ai Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice a Poliţiei Române într-un dosar de evaziune fiscală și spălare de bani. (Foto: descriptiv)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3