New Profesional Consult 930 x 122

bloc

NOU BOOM IMOBILIAR ÎN PITEȘTI? CE SE CONSTRUIEȘTE

Nou boom imobiliar în Pitești? Ce se construiește.

Citiți și: Atenție! Interzis la bloc!

În ultima vreme, în Pitești proiectele de investiţii imobiliare sunt din ce în ce mai multe, amintind de perioada de „boom” din 2008, dinaintea crizei economice. Se construiesc mai ales blocuri de locuințe, dar şi clădiri pentru birouri. Primăria dă undă verde încă unui proiect imobiliar.

Astfel, în ședința ordinară în plen din această lună a Consiliului Local va fi supus dezbaterii un nou plan urbanistic de detaliu. PUD-ul este pentru construirea unui bloc de locuințe colective, cu parter și 4 etaje, pe un teren privat de pe strada Sfânta Vineri, de la numărul 48. Investitor este o firmă din oraşul argeșean Ştefăneşti.

Citiți și: Se schimbă regulile la bloc!

În ultima perioadă, municipalitatea nu a mai avizat proiecte imobiliare care vizează construirea de blocuri pe suprafeţe mici de teren şi care nu au suficiente locuri de parcare sau spaţii verzi, așa cum prevede legea.

Despre alte proiecte imobiliare din Pitești, amănunte AICI și AICI(Foto: descriptiv) 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90