SMART KIDS 930X122

mădălina ionela badea

(VIDEO) MĂMICI REVOLTATE LA SPITALUL JUDEȚEAN

Mămici revoltate la Spitalul Județean.

Citiți și: Patru mastodonți de peste 100 de tone ajung în Pitești

Un protest are loc la această oră în fața Spitalului Județean de Urgență din Pitești. La protest participă părinți care reclamă condițiile din spital. Protestul a fost inițiat de o mamă al cărei bebeluș a murit în Maternitatea Spitalului Județean la puțin timp după naștere. Mădălina Ionela Badea:

Citiți și: Protest uriaș la Carrefour!

“Ministrul Sănătății declară că nu sunt probleme semnificative în spital. Copiii noștri se îmbolnăvesc și mor din cauza mizeriei și infecțiilor din secții. Mămici, faceți ceva pentru copiii voștri, să ieșim toate în stradă și să îi obligăm să ia măsuri! Pentru puiul meu nu mai pot face nimic, dar pot lupta pentru micuții care se nasc! Să aibă o șansă la viață. Duminică, la ora 12, în fața Spitalului Județean Argeș organizăm un protest al tăcerii!”, anunța ieri Mădălina Ionela Badea, cea care a organizat protestul.

În memoria băiețelului care a murit, au fost aprinse candele.

Ne-am săturat, construiți un nou spital în Pitești!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90