930 x122 grota rece

andrei picui

ANDREI PICUI A OBȚINUT 4 MEDALII LA CUPA CSM PITEȘTI

Înotătorul piteștean Andrei Picui se pregătește intens pentru Campionatele Naționale, care vor avea loc în Arad în perioada 3-5 iulie.

Citiți și: Oficial. În Pitești demarează un proiect de milioane de euro!

Cea mai recentă competiție de pregătire la care a participat a fost Cupa CSM Pitești, eveniment găzduit de Bazinul Olimpic.

Picui, legitimat la clubul LPS (Liceul cu Program Sportiv Pitești) și antrenat de Nicoleta Dubiț, a obținut noi performanțe la categoria lui de vârstă, 11 ani. Tânăra speranță a înotului piteștean a câștigat nu mai puțin de patru medalii: una de aur la proba de 50 de metri liber, două de argint la 50 de metri spate și la 50 de metri bras și una de bronz la 50 de metri fluture.

Citiți și: BAZIN NOU DE ÎNOT ÎN PITEȘTI

Tot despre Andrei Picui: http://epitesti.ro/stiri/sport/pitesteanul-andrei-picui-dublu-medaliat-si-calificat-la-nationalele-de-inot/.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90