New Profesional Consult 930 x 122

andrei picui

PITEȘTEANUL ANDREI PICUI, DUBLU MEDALIAT ȘI CALIFICAT LA NAȚIONALELE DE ÎNOT

În acest weekend, pe 21 și 22 martie, la Bazinul Olimpic din Pitești a avut loc etapa regională de înot pentru copii de 10 și 11 ani. Au participat înotători din Pitești, Mioveni, Câmpina și Sibiu.

Citiți și: Oficial. În Pitești demarează un proiect de milioane de euro!

Sportivii, băieți și fete, care au îndeplinit baremul de timp s-au calificat la Campionatele Naționale, care se vor desfășura în Arad, în perioada 3-5 iulie. Probele au fost 50 de metri liber, 200 de metri liber, 50 de metri spate, 50 de metri bras și 50 de metri fluture.

Legitimați la clubul LPS Pitești (Liceul cu Program Sportiv), Andrei Picui, Gabriel Iordache, Pavel Vorocenci și Karina Băcan, toți antrenați de Nicoleta Dubiț, au obținut calificarea la Campionatele Naționale.

Citiți și: ÎNOTĂTORII PITEȘTENI AU CÂȘTIGAT CUPA MĂRȚIȘORULUI – LISTA MEDALIAȚILOR

Andrei Picui a câștigat două medalii: aurul la 50 de metri liber și bronzul la 50 de metri fluture. Despre Andrei puteți (re)citi și aici: http://epitesti.ro/stiri/sport/andrei-picui-marea-speranta-inotului-pitestean-premiat/.

Mai precizăm că celelalte etape regionale pentru calificarea la Campionatele Naționale au fost găzduite de București, Reșița, Bacău și Baia Mare.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3