930X122 MAIA

cazinou

(VIDEO EXCLUSIV) ASISTENȚA A RĂMAS MASCĂ. E INCREDIBIL CE FACE LA 70 DE ANI

Asistența a rămas mască. E incredibil ce face la 70 de ani. Imaginile pe care vi le prezentăm le-am filmat azi după-amiază în zona celebrului cazinou din municipiul Constanța.

Citiți și: Tragedie! Bărbat mort într-un incendiu violent

Deși temperatura aerului era de doar 9 grade, iar a apei de numai 11, un bărbat a înotat în Marea Neagră, aproape de faleză. Chiar dacă îmbrăcat până la genunchi într-un un costum special pentru înot la temperaturi scăzute, gestul său denotă curaj și o sănătate de fier.

Citiți și: Accident teribil! Mai multe persoane au ajuns la spital după un impact între un microbuz și un TIR

Zecile de persoane ieșite la plimbare, turiști sau localnici, au fost uimiți să vadă scena, cu atât mai mult cu cât bărbatul are o vârstă înaintată.

“Înot regulat, aproape zilnic, ori de câte ori vremea o permite (!). Înot din plăcere și pentru sănătate! Voi, însă, să nu faceți ca mine!”, ne-a spus bărbatul la ieșirea din apă. Este din Constanța și are 70 de ani.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3