930 x122 grota rece

pod

COȘMARUL DE LA POD SE PRELUNGEȘTE

Coșmarul de la pod se prelungește. Șoferii primesc o veste proastă: în cel mai pur stil românesc, lucrările pe podul din Pitești peste râul Doamnei au fost prelungite cu o zi.

Citiți și: Piteștiul, sub asediu! Șoferii, la limita răbdării! „Ne luăm elicopter!”

„Vineri, 12.05.2017, în intervalul orar 9-16, pe podul peste râul Doamnei va fi restricționată circulația (fără întreruperea ei) ca urmare a lucrărilor de reparații la suprafața căilor de rulare, lucrări care se impun în vederea asigurării unui trafic corespunzător.

Perioada de intervenție a fost prelungită din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile din data de 10.05.2017. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat!”, a informat cu puțin timp în urmă Primăria Pitești.

Citiți și: Amenzi și puncte de penalizare pentru șoferii care fac asta!

Amintim că inițial Primăria a anunțat că lucrările vor dura două zile, ieri și astăzi. Amănunte, AICI. (Foto: descriptiv)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90