930×122 CAPRA 5

devastat

SCANDALOS! PARCUL TINERETULUI, VANDALIZAT! STÂLPII DE ILUMINAT, DOBORÂȚI LA PĂMÂNT!

Huliganii continuă să își facă de cap în Pitești.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Un nou act de vandalism a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică în parcul Tineretului din cartierul Craiovei. La adăpostul întunericului și în lipsa Poliției Locale, parcul a fost devastat. Doi stâlpi de iluminat public au fost pur și simplu culcați la pământ, iar două coșuri pentru gunoi, răsturnate. Poliția Locală anchetează cazul și încearcă să dea de urma autorilor. Având în vedere că până acum în situații similare autorii au rămas necunoscuți, ne îndoim că de această dată va fi altfel. Primăria urmează să stabilească valoarea pagubelor și să înlocuiască stâlpii și coșurile vandalizate.

Despre alte acte huliganice care au avut loc în Pitești în urmă cu doar câteva săptămâni puteți citi aici: http://epitesti.ro/administrativ-2/au-furat-cosuri-de-gunoi-banci-si-cismele-pagubele-se-ridica-la-7-500-de-lei/.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA