930 x122 grota rece

alina manea

SURPRIZĂ LA „BRĂTIANU”

Surpriză la „Brătianu”. Lucrările rămase de renovare a sălilor de curs de la Colegiul Național „I.C. Brătianu” din Pitești se vor încheia mai devreme.

Citiți și: Exclusiv. Poliția, OFICIAL despre știrea care ZGUDUIE România!

Informația ne-o furnizează Alina Manea, directorul prestigioasei unități de învățământ.

Potrivit sursei citate, peste doar câteva zile, pe 1 septembrie, ar urma să fie predate la cheie sălile de curs de la primul etaj al corpului A al clădirii, iar pe 1 noiembrie 2017 toate celelalte săli din corpul A. Asta în condițiile în care termenul inițial pentru finalizare lucrărilor era 1 februarie anul viitor.

Citiți și: Întâlnirea minților: Dulcan luminează „Brătianu”!

Ulterior, atenția constructorului se va concentra pe Biblioteca și Amfiteatrul colegiului, săli care necesită lucrări speciale.

Amintim că lucrările sunt realizate de firma Star Trading din Pitești, în asociere cu And Secom din Câmpulung Muscel (care se ocupă de lucrările pentru partea de patrimoniu).

Imagini și amănunte despre renovarea vechii clădiri a Colegiului Național „I.C. Brătianu” din Pitești, AICI.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA