EcoMoto 930×122

dacia

ACUM, MITING ÎN MIOVENI: JOS PONTA! JOS IOHANNIS! JOS GUVERNUL!

Un miting are loc la această oră (13:40) pe platoul Casei de Cultură a Sindicatelor din Mioveni.

Citiți și: Anunțul făcut azi de Dacia dă toată lumea peste cap

La miting participă mii și mii de persoane. Majoritatea participanților sunt angajați de la Automobile Dacia.

Principala nemulțumire a protestatarilor este legată de tergiversarea supărătoare de către Guvern a construirii autostrăzii Pitești-Sibiu, extrem de importantă și pentru uzina din Mioveni. De asemenea, protestatarii cer ca viitoarea capitală a regiunii Sud Muntenia să fie Piteștiul, iar nu Ploieștiul.

Citiți și: Alertă la Dacia!

Protestatarii au fluiere, vuvuzele și drapele ale României. Nu lipsesc tobele.

Nicolae Pavelescu, liderul sindicatului de la Dacia, sindicat care a organizat mitingul, precedat de un marș, a atenționat de la balconul Casei de Cultură că muncitorii vor merge în București dacă Guvernul va continua să mintă în privința autostrăzii. Prim-ministrul Victor Ponta, dar și președintele Klaus Iohannis au fost apostrofați. Printre altele, s-a strigat „Jos Ponta!”, „Jos Iohannis!” și „Jos Guvernul!”. „Iohannis, uită-te și la constructorii de automobile! Ai nevoie de ei!”, a spus Pavelescu.

Premierul Ponta a fost făcut mincinos, iar PSD, avertizat că la alegerile viitoare nu va mai „pupa” voturi în Mioveni.

Mulțimii i s-a adresat și Dumitru Costin, președintele Blocului Național Sindical, sindicatul de la Dacia fiind afiliat la BNS.

UPDATE: La ora 14:10, după circa o oră de la debutul său, mitingul din Mioveni s-a încheiat.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3