930×122 CAPRA 5

perchezitii

ACUM: PERCHEZIȚII DE AMPLOARE ÎN PITEȘTI

Acum: percheziții de amploare în Pitești. La această oră, poliţiştii piteșteni fac 3 percheziţii domiciliare la locuinţele unor persoane fizice şi 11 la sediile unor firme bănuite de fals intelectual, complicitate la abuz în serviciu și complicitate la fals intelectual şi la abuz în serviciu. Perchezițiile se desfășoară sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

Din cercetări a reieşit că de la 1 iunie anul acesta și până în prezent persoanele vizate ar fi eliberat mai multe certificate medicale în care se atesta în mod fals faptul că ar fi examinat direct persoanele care au solicitat eliberarea documentelor respective necesare la școlile de șoferi.

18 persoane vor fi duse la sediul Poliţiei Municipiului Piteşti pentru audieri. Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din Inspectoratul General al Poliției Române. Vom reveni cu amănunte.

Citiți și: Accident devastator, azi-noapte, în Centrul Piteștiului

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90