930 x122 grota rece

deviere

ANUNȚ DE LA PRIMĂRIE: 18 ZILE CU TRAFIC DEVIAT LA PODUL VIILOR

Ieri Poliția Argeș a anunțat o nouă deviere a traficului rutier la Podul Viilor, din cauza șantierelor din zonă.

Citiți și: Piteștiul, sub asediu! Șoferii, la limita răbdării! „Ne luăm elicopter!”

Poliția a informat că devierea va avea loc începând de marți, 8 septembrie, dar nu a precizat până când va fi valabilă această măsură.

În urmă cu puțin timp Primăria a făcut și cuvenita precizare: devierea va intra în vigoare pe 8 septembrie, la ora 8, și va avea valabilitate până vineri, 25 septembrie, la ora 19 (18 zile).

Citiți și: Amenzi și puncte de penalizare pentru șoferii care fac asta!

Amintim că în perioada respectivă circulaţia dinspre strada Calea Bucureşti către podul peste râul Argeş se va desfăşura pe o bandă nou creată. De asemenea, circulaţia dinspre podul peste râul Argeş către Centru se va derula pe strada Calea Bascovului și mai departe pe strada Pictor Nicolae Grigorescu sau strada Ion Câmpineanu. În plus, circulaţia de pe strada Calea Bascovului către podul peste Argeş se va desfăşura pe o singură bandă.

Anunțul de ieri al Poiliției argeșene îl puteți (re)citi aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/atentie-soferi-o-noua-deviere-de-trafic-la-podul-viilor/.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90