930 x122 grota rece

mizerie

CE CLOACĂ! PRIVIȚI CUM ARATĂ PARCAREA NETERMINATĂ DE LA UNIVERSITATEA PITEȘTI!

Ce mizerie! O adevărată cloacă! Fotografiile pe care vi le prezentăm sunt făcute în parcarea subterană încă neterminată a sediului din Târgu din Vale al Universității Pitești. Din câte știm, lucrările au fost suspendate, așteptând finanțare.

Citiți și: Pitești. Bătaie de joc la Kaufland, în Nord! Situație sumbră – Video

PET-uri, cartoane, hârtii, celofan, pachete goale de țigări, cutii de suc, crengi, bucăți sparte de cărămidă – impresia este că ai ajuns la groapa de gunoi! Mai rău decât atât, în urma ploilor abundente din ultimele zile apa s-a infiltrat în interior. Mizeria băltește! Poate fi un adevărat rai al șobolanilor, muștelor și țânțarilor! Mare „noroc” că încă nu avem parte de temperaturi exterioare ridicate! Odată cu venirea căldurii cloaca pe care o vedeți se poate transforma într-un focar de infecție.

Cerem pe această cale Gărzii de Mediu să se autosesizeze.

Citiți și: Atenție! Furt masiv într-o parcare din Argeș

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90