Donaris 930 x 122

10

ELEVĂ LA „BRĂTIANU”, SINGURA MEDIE DE 10 LA BAC ÎN ARGEȘ!

Procentul de promovare în județul Argeș la Bacalaureat, înainte de contestații, este de 65, 23%.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Există o singură medie de 10. Performera este Bianca Andreea Săvulescu, de la Colegiul Național „I.C. Brătianu” din Pitești, de la profilul matematică-informatică.

Următoarea medie, de 9, 98, îi aparține tot unei eleve de la „I.C. Brătianu” și tot de la matematică-informatică: Ioana Voica.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

A treia media este de 9, 96. A fost obținută de Lavinia Burtumac, de la același profil de matematică-informatică, dar de la Colegiul Național „Zinca Golescu” din Pitești.

Pe locul 4 în Argeș la Bacalaureat este Iulia Alexandra Uță, de la Colegiul Național „I.C. Brătianu”, tot de la matematică-informatică: 9, 93.

A cincea medie, și ultima de la 9, 90 în sus, a fost obținută de Roxana Minciună, de la Colegiul Național „Dinicu Golescu” din Câmpulung Muscel, de la profilul… matematică-informatică. Media ei este 9, 9.

Amintim că anul acesta în Argeș a mai fost o medie de 10, dar la Bacalaureatul olimpicilor. Anca Maria Rădulescu a absolvit Colegiul Național „I.C. Brătianu”, la profilul matematică-informatică bilingv engleză, trecând apoi cu media 10 Bacalaureatul olimpicilor: 10 la matematică, 10 la fizică și 10 la limba și literatura română! Detalii, aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/senzational-absolventa-de-bratianu-aur-la-balcaniada-de-geografie/. (Foto: Colegiul Național „I.C. Brătianu”)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3