930 x122 grota rece

ana miruna ionescu

FOSTA ELEVĂ DE LA „BRĂTIANU” ARESTATĂ PENTRU DROGURI CÂNTA RAP! ASCULT-O AICI!

Potrivit anchetatorilor, Ana Miruna Ionescu, fostă elevă a Colegiului Național „I.C Brătianu” din Pitești, colegiu pe care l-a absolvit în anul 2011, a fost prinsă în flagrant în timp ce încerca să vândă un kilogram și jumătate de canabis.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Împreună cu alte 4 persoane, cu care, conform sursei citate, ar fi alcătuit o rețea, Ana Miruna Ionescu a fost prinsă de ofițeri sub acoperire. Ea a primit mandat de arestare preventivă. La domiciliul ei, spun anchetatorii, poliţiştii au găsit 50 de grame de canabis. Surpriza cea mare avea să vină, însă, din partea liderului reţelei, un bărbat în vârstă de 28 de ani din Bucureşti. Anchetatorii afirmă că tânărul avea acasă o seră întreagă de plante de canabis. Rețeaua ar fi vândut în ultima lună 15 kilograme de „marfă”. Toţi cei 5 membri ai reţelei, care, conform anchetatorilor, sunt și consumatori de droguri, provin din familii foarte bune.

Ana Miruna Ionescu este cântăreață de rap, fiind cunoscută în lumea muzicii cu numele de scenă Miru. O puteți asculta aici: http://www.youtube.com/watch?v=qGIGRJTlZIs. (Foto: Facebook Mirunikx Mirunika)

Citiți și: Alertă în materie de droguri: Șase substanțe noi, în vizorul legii antidrog din România

 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90