New Profesional Consult 930 x 122

contrabanda

PITEȘTEANCĂ PRINSĂ CU ȚIGĂRI DE CONTRABANDĂ PE CALEA BUCUREȘTI

Polițiștii Secției 1 din Pitești au organizat o nouă razie în piața agrolimentară Ceair și pe străzile adiacente pentru combaterea contrabandei cu țigări.

Citiți și: Lovitură dură pentru fumători!

Pe Calea București polițiștii au prins o piteșteancă în vârstă de 25 de ani care avea la vânzare țigări nefiscalizate din Ucraina.

Pachetele de țigări au fost confiscate, iar tânăra s-a ales cu dosar de cercetare penală pentru contrabandă. Pentru o astfel de faptă Codul Penal prevede o pedeapsă cu închisoarea de la 2 la 7 ani și interzicerea unor drepturi după ieșirea din pușcărie.

Citiți și: Lovitură pentru fumători!

Nu este prima piteșteancă prinsă de Poliție cu țigări de contrabandă. Despre cazuri similare puteți citi aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/femeie-penala-piata-ceair/ și http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/pitesteanca-prinsa-ceair-cu-tigari-de-contrabanda-din-elvetia/. (Foto: Calea București)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3