930×122 CAPRA 5

Arges

A fost prinsă! Venea încărcată cu „marfă”: Aur, țigări și parfumuri

A fost prinsă! Venea încărcată cu „marfă”: Aur, țigări și parfumuri

Citiți și: Scenă cum nu vezi nici în filmele de acțiune, noaptea, în Găvana

Poliția Argeș, informarea zilei: Femeie prinsă în flagrant pentru contrabandă

Într-un nou caz de contrabandă, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș au descoperit și reținut în flagrant delict o femeie de 49 de ani, implicată în activități ilegale de import și distribuție de bunuri contrafăcute.

Citiți și: Polițiștii au luat la ochi tinerii cu mașini tunate! S-au pus pe ei!

Descoperirea a avut loc în dimineața zilei de 26 iunie a.c., când femeia revenea din Turcia.

Investigații

Investigațiile Poliției au scos la iveală faptul că femeia se deplasa de 2-3 ori pe lună în Turcia, unde achiziționa bijuterii din aur, țigări, parfumuri și obiecte de îmbrăcăminte susceptibile a fi contrafăcute.

Aceste bunuri erau apoi aduse în România, sustrase de la controalele vamale, și depozitate la adresa de domiciliu.

De aici, femeia le comercializa către diverși clienți.

Percheziții

În cadrul perchezițiilor domiciliare, polițiștii au descoperit 90 de grame de bijuterii din metal galben/gri asemănător aurului, precum și alte obiecte cu valoare probatorie.

La controlul bagajelor femeii, au fost identificate 160 de grame de bijuterii din metal galben/gri, 400 de țigarete fără marcaje fiscale emise de autoritățile române, 30 de parfumuri și 20 de obiecte de îmbrăcăminte purtând însemnele unor mărci înregistrate, toate susceptibile a fi contrafăcute.

Bunurile identificate au fost ridicate în vederea confiscării, iar femeia a fost condusă la sediul poliției pentru audieri.

Continuarea investigațiilor

În baza unor mandate de percheziție emise de Judecătoria Topoloveni, polițiștii au efectuat trei percheziții domiciliare în județul Argeș, la locuința femeii și la domiciliile altor două persoane.

Operațiunea a beneficiat de suportul Brigăzii Operațiuni Speciale Pitești, care a oferit sprijin logistic și tehnic pe tot parcursul acțiunii.

Declarațiile Poliției

Poliția Argeș a precizat că pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

A fost prinsă! Venea încărcată cu „marfă”: Aur, țigări și parfumuri

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

3 comentarii

  • Ovidex spune:

    bai sunteti nebuni cum adica 2 cartuse de tigari 160 g aur contrabanda unde e prejudiciul un fumator a nu i ajung alea o saptamana iar aurul il are un cocalar la gat

  • Ionut spune:

    A deranjat pe cineva ,sifoneala’ sunt zeci care vând haine , parfumuri etc din Turcia și nu le face nimeni nimic de ani de zile sau ăia sunt sifoane la garda. Vai de țara asta

  • Dan spune:

    Specific romanesc, dăm exemplu cu o femeie care câștigă 3 lei să trăiască mai bine. Aia de unde cumpără și poliția haine contrafăcute nu le face nimeni nimic. Vai de țara asta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Pizza Sapori Italia 570 90