EcoMoto 930×122

CDT

VICEPRIMAR: PARCAREA DE LA CENTRUL DE DIAGNOSTIC VA FI REPARATĂ

Viceprimarul cu atribuţii de primar al Piteştiului, Cornel Ionică, ne-a declarat că municipalitatea va aloca fonduri pentru reabilitarea în acest an a parcării de la Centrul de Diagnostic şi Tratament Argeș. Parcarea arată sub orice critică, existând chiar riscul ca şoferii să îşi „rupă” maşinile.

Citiți și: Ce faci dacă găsești mașina lovită în parcare?

Declarația viceprimarului vine ca urmare a articolului publicat recent de ePitești pe această temă: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/mizerabil-parcare-de-groaza-pitesti-galerie-foto/.

„Zona respectivă nu ne aparţine, este a Consiliului Judeţean. Am decis, însă, să ne implicăm, mai ales că şi dumneavoastră aţi tras semnale în acest sens, şi vom face un protocol cu Consiliul Judeţean pentru a reabilita parcarea din fonduri proprii. Vorbim, totuşi, de municipiul Piteşti!”, ne-a precizat viceprimarul Cornel Ionică.

Citiți și: Parcări ca la Pitești în toată țara nu găsești sau când ai Porsche și te crezi Dumnezeu

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3