New Profesional Consult 930 x 122

(VIDEO) AȘA NU! GUNOAIE ÎN BURICUL PITEȘTIULUI

Așa nu! Pitești: Focar de infecție. Cititorii publicației noastre continuă să semnaleze problemele cu care se confruntă zi de zi.

De această dată, prin intermediul campaniei ”ePitești vine în cartierul tău”, un cetățean al orașului ne-a transmis fotografii revoltătoare din centrul Piteștiului.

Mai exact, în zona Magnolia, blocul B1, echipa de teren a publicației noastre a filmat, în urma sesizării, următoarele imagini:

Așa cum am precizat și într-un articol de ieri (detalii, AICI), imagini de genul nu au ce căuta într-un oraș civilizat. Nepăsarea oamenilor în ceea ce îi privește pe ei înșiși, pe cei din jur sau locul în care trăiesc atinge cote alarmante. Altfel, nu ne putem explica de ce contribuie la realizarea acestui focar de infecție.

Autoritățile competente ar trebui să ia măsuri: controale mai dese și amenzi usturătoare pentru cei care fac aceste lucruri.

De asemenea, pe lângă gunoaie, în film se observă și numeroase mașini abandonate. Deși locurile de parcare din oraș sunt insuficiente, la tot pasul, în Pitești sunt autoturisme lăsate în paragină. Și acest subiect îl vom urmări.

Mulțumim cititorilor noștri și reamintim că ePitești vine în cartierul tău pentru a semnala și alte probleme. Sesizările pot fi făcute prin mesaj pe pagina de Facebook ePitești, la adresa de e-mail redactia@epitesti.ro, dar și pe WhatsApp la numărul de telefon 0733.797.066. 

 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90