New Profesional Consult 930 x 122

copii

COPII ÎN PERICOL! FOCAR DE INFECŢIE LÂNGĂ ŞCOALĂ!

Copii în pericol! Focar de infecţie lângă şcoală!

Citiți și: Încep înscrierile la clasa pregătitoare! Până când puteți depune cererile

Campania „ePiteşti vine în cartierul tău!” se bucură de un interes crescut din partea cititorilor noştri.

Pe lângă aspectele aduse în discuţie de redactorii noştri, foarte mulţi piteşteni ne-au semnalat diverse situaţii privind neregulile din cartierele în care locuiesc, transmiţându-ne şi imagini elocvente care le susţin afirmaţiile.

Citiți și: Argeș. Scandalos ce s-a întâmplat la o școală!

O astfel de sesizare am primit şi de la un cititor din cartierul Găvana care a surprins imagini care nu ar avea ce căuta într-un oraş civilizat, darămite în apropierea unei şcoli cum este cazul Şcolii Gimnaziale „Matei Basarab” (fosta Şcoală Nr. 19). (Click pe poză pentru mărire)

Se poate vedea cum ghenele de gunoi sunt goale, dar lângă sunt mormane de deşeuri de tot felul, de la cele menajere până la cele provenite din construcţii. Un adevărat focar de infecţie!

Desigur, situaţia este generată de anumiţi cetăţeni pentru care noţiunile elementare de civilizaţie şi bun simţ sunt străine. Dar şi autorităţile ar trebui să se implice şi să acţioneze mai des pentru a ridica deşeurile, astfel încât asemenea imagini să nu mai fie posibile!

Reamintim că ePitești vine în cartierul tău pentru a semnala și alte probleme. Sesizările pot fi făcute prin mesaj pe pagina de Facebook ePitești, la adresa de e-mail redactia@epitesti.ro, dar și pe WhatsApp la numărul de telefon 0733.797.066. 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90