930×122 POSADA 5

Prefectura.conferinta1

E-petitii la Prefectura

Sunt oameni care saptamana de saptamana sunt la usa prefectului Gheorghe Davidescu pentru audiente. 90% din probleme sunt legate de fond funciar, iar numarul sesizarilor este de ordinul zecilor saptamanal. Sunt insa si oameni care prefera mijloacele moderne de comunicare, iar sesizarile lor ajung direct in atentia prefectului prin intermediul unui instrument mai putin cunoscut, poate insuficient promovat, si anume E-petitie.

In total, la adresa E-petitie a Prefecturii au transmis pana acum sesizari 8 cetateni din judet, tuturor raspunzandu-le direct prefectul. Problemele invocate sunt dintr-un spectru larg, incepand cu cele de fond funciar si pana la sesizarea unor nereguli din localitati.

„De ce la primaria Calinesti ajutoarele alimentare au fost injumatatite? In loc de 8kg de malai s-au dat 4 kg, melcisori 4 pungi a 4 gr, faina 12 kg, zahar1 kg, biscuiti 5 pachete?”, suna una din sesizari.

„De ce in Comuna Ratesti, Sat Nejlovelu, nu exista niciun mijloc de transport in comun catre nicio directie, desi exista cerere?”, intreaba un alt petitionar „internaut”. „Am fost la Primaria Bradu pentru depunerea unor acte de proprietate asupra unui teren, pentru a putea fi inregistrat.

Toate bune si frumoase pana cand doamna secretara a primarului mi-a spus ca, pe langa copiile normale, este necesar sa duc si copie legalizata dupa contractul de vanzare-cumparare. Eu i-am spus doamnei ca nu le pot da un act in original, la care dansa mi-a raspuns ca „asta este decizia lor locala, daca imi convine bine, daca nu, nu” – iata, asadar, si un exemplu de comportament al functionarului public argesean…

PIZZERIA SAPORI 555 222
Pizza Sapori Italia 570 90