Donaris 930 x 122

cfr

CFR, ANUNȚ DESPRE CĂLĂTORIILE GRATUITE ALE STUDENȚILOR

CFR, anunț despre călătoriile gratuite ale studenților. Potrivit datelor furnizate de Căile Ferate Române, pentru perioada februarie-noiembrie 2017, suma pentru călătoriile studenților a fost de aproximativ 176,6 milioane de lei.

Citiți și: Tinerii din România pot călători GRATIS!

Suma a depășit cu mult bugetul inițial al CFR alocat pentru călătoriile gratuite ale studenților, care era de 75 de milioane de lei.

Pentru acest an, suma acordată de la bugetul de stat către CFR Călători pentru compensarea serviciului public feroviar de pasageri este cu aproximativ 450 de milioane de lei mai mică faţă de necesarul aferent activităţii prognozate prin Mersul Trenurilor.

Citiți și: Sprijin în Educație: Se dau bani pentru acești elevi și studenți

Cel mai probabil, acest lucru va influenţa activitatea la nivel de reducere a numărului de trenuri şi suspendarea activităţii de pe anumite rute, potrivit zf.ro.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3