NOR CURIER 930X122

bloc

UPDATE: O NOUĂ INVESTIȚIE IMOBILIARĂ ÎN GĂVANA

UPDATE (ORA 17:05): O nouă investiție imobiliară în Găvana. Proiectul a fost retras de pe ordinea de zi, nemaifiind supus votului consilierilor locali.

Citiți și: Apare o nouă taxă împovărătoare!

(ORA 8:30): Pe ordinea de zi a ședinței ordinare de astăzi a Consiliului Local Pitești se află și un proiect cu privire la aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu (PUD) pentru un teren de 1.247 de mp situat în intravilanul municipiului pe strada Episcop Grigorie Leu, PUD necesar pentru construirea unui imobil de locuințe colective.

Viitorul bloc de locuințe (apartamente) care ar urma să fie construit pe strada care face legătura între cartierele Găvana și Trivale va avea trei etaje, cu spații comerciale la parter.

Citiți și: Viața la bloc, tot mai scumpă!

Pentru viitorul bloc au fost prevăzute și 22 de locuri de parcare ”pe platforme betonate la nivelul solului”.

Investiția aparține firmei de construcții S.C. Nesa S.R.L. din Pitești, terenul (proprietate privată) pe care urmează să fie construit blocul având o suprafață totală de 1.247 de mp.

Remarcăm că investiția va fi făcută parcă în ciuda avertismentelor formulate de specialiști, care atenționează asupra unei iminente prăbușiri a pieței imobiliare din România. (Foto 1: descriptiv) 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90