Donaris 930 x 122

apa canal

(VIDEO) STRADĂ DIN GĂVANA, DISTRUSĂ! REPARAȚIILE… CÂND O FI CALD AFARĂ

Stradă din Găvana, distrusă! Reparațiile… când o fi cald afară. În toamna anului trecut, societatea Apă Canal a făcut lucrări pe strada Carol Davila din cartierul piteștean Găvana (în vecinătatea Liceului Teoretic ”Ion Cantacuzino”). În urma lucrărilor, e jale!

Citiți și: Apă Canal, anunț deosebit de important pentru utilizatori!

Mai mulți cetățeni ne-au semnalat situația, iar o echipă a ePitești s-a deplasat la fața loculul.

Citiți și: Cele mai recente imagini de pe Drumul Expres Pitești-Craiova! Video formidabil

Am luat legătura cu Mihail Marinescu, directorul general al Apă Canal, societate a municipalității piteștene. ”Am avut lucrare acolo, lucrare foarte mare, s-a intervenit de câte ori a fost nevoie. Este adevărat că refacerea, datorită timpului, nu a fost făcută în condițiile cele mai bune, însă imediat ce timpul ne va permite vom intra cu refacera așa cum trebuie acolo și cu asfalt. S-a turnat doar o parte de beton, s-a încercat și o parte de asfalt la rece. Condițiile meteo nu au permis.

Dar acolo nu avem doar noi lucrări! Eu zic că s-au făcut toate eforturile care s-au putut face la momentul respectiv, ținând cont și de vreme, la modul în care vremea ne-a permis și ce am putut să facem acolo. Sunt și alte lucrări care se desfășoară în zonă. Eu am trecut pe acolo de fiecare dată când au fost probleme și s-a intervenit. O să verific încă o dată care este stadiul și vom interveni cu siguranță.

Imediat ce se pornesc stațiile de asfalt, noi avem un contract cu un constructor, vom reface acolo, dar imediat ce va permite timpul. Dacă timpul ne lasă și pornesc stațiile de asfalt, turnăm asflat și scăpăm de toată nebunia de acolo. Avem situația în atenție”, declară pentru ePitești directorul general al Apă Canal, Mihail Marinescu.

Cu alte cuvinte, piteștenii trebuie să aștepte să se încălzească afară ca să aibă străzi pe care să poată circula civilizat. (Sursă foto interior: Jurnalul de Argeș)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90