930 x122 grota rece

electrocutat

UPDATE: BĂRBATUL ELECTROCUTAT A MURIT

UPDATE: Bărbatul electrocutat a murit. Manevrele de resuscitare nu au dat rezultat, bărbatul fiind declarat decedat, transmite ISU Argeș. A fost vorba de un accident de muncă, Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Argeș deschizând o anchetă.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

”Lucrătorul Constantin Ciucă, în vârstă de 33 de ani, salariat al SC Logic Power Sistem în funcția de electrician, în timp ce punea sub tensiune un transformator în incinta SC Dodi Plast Tech, a fost electrocutat”, precizează reprezentanți ai ITM Argeș pentru ePitești.

La această oră, un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă îi face manevre de resuscitare unei persoane, un bărbat, care s-a electrocutat în timp ce se afla pe un stâlp de înaltă tensiune. Victima se află în stare de inconștiență.

Citiți și: Incendiu puternic, acum, în Argeș! Arde un acoperiș imens!

Incidentul a avut loc pe DN 65B, pe drumul dintre autostrada Pitești – București și DN 65 Pitești – Slatina, în zona unui depozit de anvelope.

Informația ne este furnizată de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș. Vom reveni cu amănunte.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90