New Profesional Consult 930 x 122

politia

Dacă nu-i alba, e „bobuletu”

Oricum, important este doar faptul că indiferent de denumirea lui ( adică „Alba – Neagra” sau „Bobuleţul sub Capac”, ori „Michiduţă sub Capac”), zilnic , mai multe grupuri de indivizi reuşesc să păcălească oameni, sustrăgându-le mari sume de bani, fără ca poliţia să aibă habar.

Bine, habar are ea, dar numai în momentul în care cei păgubiţi sună la telefonul de urgenţă, comunicând ceea ce păţiseră. Doar ieri am scris un alt material în care, printre altele, menţionam faptul că, în timp ce infractorii „tropăie” prin buricul târgului, nu acelaşi lucru îl fac şi poliţiştii respectivei secţii.
Victima, un bărbat de 39 de ani, din Piteşti, le-a declarat oamenilor legii că a fost acostat de câţiva indivizi, atras în respectivul joc de noroc ( interzis de lege) şi, folosind tehnici bine puse la punct, i-au sustras acestuia 170 de euro şi 200 de lei. În scurt timp autorii au fost identificaţi ca fiind Romulus Ionel Andrei, de 40 de ani, Vasile Rembo Puia, de 23 ani şi Ion Viorel Puia, de 23 e ani, toţi din Piteşti. Pe numele lor a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru infracţiunile de furt şi furt calificat. Inca unul…

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti
eurial 570×90