Eurial 930 x 122

trivale_mall

Probleme cu parcarea de la complexul Trivale

Constructia unei parcari supraetajate care sa deserveasca zona complexului comercial Bowling a intrat in impas. Autoritatile locale sunt chemate acum sa rezolve problema unei suprapuneri de terenuri care incurca planurile dezvoltatorului, desi acesta a concesionat terenul de la municipalitatea pitesteana.

Dupa indelungi dezbateri in sedinte repetate ale Consiliului Local, alesii Pitestiului a aprobat concesionarea unei suprafete de teren de 612,75 mp pentru firma Winni Imobili din Bucuresti in vederea construirii unei parcari supraetajate lânga magazinul Trivale. Este vorba de aceeasi firma care a si reabilitat si modernizat magazinul Trivale si care, in schimbul concesiunii, va plati redeventa lunara de 5.059 lei la care se adauga TVA.

In plus, venitul de pe urma a 20 de locuri de parcare va merge in visteria autoritatii locale. Iata insa ca au aparut unele probleme. Winni Imobili a inceput procedurile pentru a putea obtine avizele necesare construirii, numai ca documentatia cadastrala a scos la iveala faptul ca o parte din terenul concesionat, mai precis 71 mp, s-ar suprapune cu terenul unui cetatean din zona.

Winni Imobili cere Primariei sa rezolve cat mai rapid problema, actele aratand ca cetateanul respectiv si-ar fi trecut in documente „fara temei legal” suprafata care face obiectul suprapunerii.

Firma din Bucuresti atrage atentia ca orice modificare a suprafetei concesionate atrage dupa sine si refacerea proiectului tehnic, cu costurile aferente si implicatiile ulterioare, ca sa nu mai vorbim de faptul ca Primaria si Winni Imobili s-au inteles deja la un tarif de concesionare pentru o anumita suprafata de teren.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti
Pizza Sapori Italia 570 90