EcoMoto 930×122

calea bucuresti

SCHIMBĂRI ÎN ILUMINATUL PUBLIC DIN PITEȘTI

Schimbări în iluminatul public din Pitești. Anul trecut, Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului a extins cu circa 8 kilometri rețelele de iluminat public din Pitești.

Citiți și: Pitești. Bărbat cu atac de panică după un accident pe Calea București

Potrivit SPEP, lucrările au fost făcute în principal pe străzi, pe alei pietonale şi în parcări din cartierele Găvana, Trivale și Craiovei (stația de gaze).

Pe Calea București, bulevardul I.C.Brătianu, strada Calea Craiovei și în parcuri, 224 de corpuri de iluminat de generaţie veche şi cu consum mare au fost schimbate cu corpuri de iluminat noi (LED), cu randament ridicat, consum redus de energie și cu impact mic asupra mediului.

Citiți și: În Pitești se întrerupe curentul electric! Zone afectate

Ca urmare a acestor schimbări, consumul de energie electrică necesar iluminatului public pe principalele artere de circulație a fost redus cu peste 40%, conform sursei citate.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3