EcoMoto 930×122

filarmonica pitesti

ACCES LIMITAT LA CONCERTUL ÎN AER LIBER AL FILARMONICII PITEȘTI

UPDATE 4 IUNIE 2020 ORA 13:30 – Într-un comunicat de presă, Filarmonica Pitești face precizări cu privire la accesul spectatorilor la concertul de pe 11 iunie: „În contextul stării de alertă și al prevenirii infectării cu noul coronavirus, la concertul în aer liber numărul spectatorilor va fi limitat, publicul respectând distanțarea socială de doi metri.

Citiți și: Un artist renumit revine la Pitești!

Abonamentele și biletele vândute pentru concertele anterioare stării de pandemie rămân valabile.

Înaintea concertului, în limita locurilor disponibile, se pot procura bilete de la Grădina de Vară”. 

Citiți și: Schimbare majoră în Ștrand! Investiție de aproape 1 milion €

ȘTIREA INIȚIALĂ 3 IUNIE 2020 ORA 18:30

Filarmonica Pitești își reia activitatea cu concerte în aer liber, anunță managerul instituției, Jean Dumitrașcu.

Potrivit sursei citate, primul concert va avea loc joi, 11 iunie 2020, de la ora 18, la Grădina de Vară din centrul municipiului.

Programul primului concert simfonic, dirijat de Tiberiu Dragoș Oprea, va fi următorul: Beethoven – 12 Contradansuri, Brahms – Dans ungar nr. 2, Brahms – Dans ungar nr. 5, Brahms – Dans ungar nr. 7, Bartok – Dansuri românești, Bizet – Suita Arleziana nr. 2, Bach – Aria pe coarda sol, Britten – Playful Pizzicato din Simple Simphony și Boccherini – Simfonia nr. 6 La Casa del Diavolo (selecție).

“Repetițiile vor avea loc de marți pe scena Grădinii de Vară a Centrului Cultural Județean Argeș, cu respectarea normelor sanitare și de distanțare în vigoare. Vom reveni cu un comunicat de presă oficial”, informează Jean Dumitrașcu pe pagina sa de socializare.

Amintim că Filarmonica Pitești și-a suspendat activitatea pe 11 martie 2020, ca urmare a măsurilor luate de autorități pentru limitarea răspândirii noului coronavirus. Începând din data de 1 iunie, sunt din nou permise organizarea și desfășurarea spectacolelor, concertelor, a altor evenimente culturale în aer liber, precum şi a festivalurilor publice şi private, dar cu participarea a cel mult 500 de spectatori cu locuri pe scaune aflate la distanță de minimum 2 metri unul față de celălalt și cu purtarea măștii de protecție. (Foto: descriptiv)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3