930 x122 grota rece

dosar penal

Beat, s-a răsturnat cu mașina în șanț, apoi a fugit

Un argeșean, în vârstă de 46 de ani, din comuna Buzoiești, s-a ales cu dosar penal, după ce a condus sub influența băuturilor alcoolice, a pierdut controlul volanului, s-a răsturnat în șanț și a părăsit locul accidentului.

Citiți și: Greșeala banală pentru care șoferii se aleg cu dosar penal!

Deși bărbatul a crezut că scapă, polițiștii l-au identificat la scurt timp.

„În ziua de 23 mai a.c., în jurul orei 18:30, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Costești au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe raza comunei Buzoești.

Citiți și: Pericol în Pitești. Beat criță, rula pe străzi în ,,creierii nopții”

Din verificări s-a stabilit că un bărbat de 46 de ani, din Buzoești, care conducea un autoturism din direcția Recea spre Costești, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în șanțul din partea stângă a sensului său de deplasare, suferind leziuni ușoare. Conducătorul auto a părăsit locul producerii evenimentului rutier, fiind identificat la scurt timp.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, însă bărbatul a refuzat recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, refuz de recoltare de probe biologice și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, conform art. 196, 338 și 337 din Codul Penal”, transmite IPJ Argeș.

Foto descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3