Donaris 930 x 122

electrocasnice

Schimbări la Rabla pentru electrocasnice 2021

Ministerul Mediului a emis un ordin care modifică Ghidul de finanțare al programului ”Rabla pentru electrocasnice”, o nouă ediție a acestuia urmând să aibă loc luna viitoare.

Citiți și: Vrei să îți cumperi o mașină? Lovitură puternică

Principala schimbare este precizarea clară că voucherele, care au valori între 200 și 500 de lei, sunt nominale și netransmisibile și nu pot fi utilizate decât de persoana căreia i-au fost emise, în urma înscrierii în aplicația informatică.

De asemenea, a fost introdusă regula:

Citiți și: Dacia rupe TOP-urile

„e) 400 lei pentru televizoare având cel puțin noua clasă energetică G;”. Vechea prevedere era: e) 400 lei pentru televizoare cu eficiență energetică cel puțin A. Astfel, va fi permisă achiziționarea a unei palete mai largi de televizoare.

O nouă sesiune a programului rabla pentru electrocasnice, cu un buget de 34 de milioane de lei, va fi lansată în ultima săptămână din această lună, iar voucherele cu valori între 200 lei și 500 lei vor putea fi folosite în decembrie în magazine. Se vor putea achiziționa de la aspiratoare, frigidere ori mașini de spălat până la tablete și laptopuri, condiția fiind să predai la schimb aparatele similare vechi.

Foto descriptiv: Romania TV

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3