Donaris 930 x 122

baterii

Posibilă investiție de 1 miliard de euro pentru o fabrică în Argeș

Posibilă investiție de 1 miliard de euro pentru o fabrică în Argeș.

Citiți și: Investiție vitală în Pitești! Anunț de ultimă oră!

Producătorul german de baterii Varta i-a transmis astăzi, oficial, prim-ministrului Nicolae Ciucă, într-o discuție la Guvern, că a ales România pentru o investiție strategică de 1 miliard de euro într-o nouă unitate de producție baterii pentru mașini electrice, anunță Profit.ro.

Încă de pe atunci se vehicula informația cum că fabrica ar urma să fie construită în Argeș, în zona autostrăzii București – Pitești, dar nu este nimic cert încă în acest sens.

Citiți și: O veste fabuloasă vine de la Spitalul Județean

Luna trecută a fost anunțat că producătorul german de baterii Varta vizează România pentru o investitie strategică de 1 miliard de euro, într-o nouă unitate de producție baterii pentru mașini electrice.

„Am primit azi delegația grupului Varta. Compania vizează România ca locație pentru o investiție strategică de 1 miliard de euro într-o nouă unitate de producție baterii pentru mașini electrice.

Am setat cadrul opțiunilor potențiale pentru finanțarea din fonduri europene pentru anumite componente ale investiției. Unitatea se va baza pe tehnologii înalte și pe forță de muncă bine pregătită și competitivă.

Echipa Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene va oferi taskforce-ului coordonat de Ministerul Economiei tot suportul posibil care să faciliteze decizia investitorului de a opta pentru România”, a transmis atunci Roxana Mânzatu, secretar de stat în Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene.

Foto principal: Banatulazi

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3