New Profesional Consult 930 x 122

incendiu arges

Argeș. Incendiu puternic. Case și anexe cuprinse de flăcări

Update: „Flăcările au afectat acoperișul și interiorul de la prima locuință și trei anexe, care se aflau lipite de aceasta, pe o suprafață de aproximativ 250 mp.

Citiți și: Argeș. Incendiu devastator! O vilă a fost mistuită de flăcări

Datorită intervenției prompte a pompierilor, s-a reușit salvarea celei de-a doua locuințe, prin localizarea și lichidarea flăcărilor, care se propagaseră la acoperișul acesteia, afectându-l pe o suprafață de circa 10 mp.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric la nivelul unui conductor electric defect, cu izolația deteriorată sau neizolat corespunzător. Intervenția a durat aproximativ două ore”, informează ISU Argeș.

Citiți și: Argeș. Arde o locuință!

Știrea inițială: În această seară flăcările au cuprins acoperișirile a două vile!

ISU Argeș transmite:

”Incendiu la acoperișurile a două locuințe din localitatea Valea Mare Pravăț. Pentru stingerea incendiului acționează pompierii de la detașamentul Câmpulung cu două autospeciale de stingere și o autoscară, iar un echipaj cu ambulanța SMURD asigură primul ajutor calificat la nevoie.


La a doua proprietate este afectat doar o parte din acoperiș”

Știre în curs de actualizare.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3