Donaris 930 x 122

incendiu arges

O femeie intoxicată! Nenorocire! Incendiu devastator în Argeș!

Nenorocire! Incendiu devastator Argeș: O vilă este în flăcări!

Citiți și: Argeș. Incendiu devastator! O vilă a fost mistuită de flăcări

Update: ISU Argeș transmite:

„Incendiu la o casă din localitatea Căteasca, sat. Cireșu. Din interior a fost extrasă o persoană care nu prezintă funcții vitale.

Citiți și: Focul a mistuit totul în jur! Casă făcută scrum!

Acesteia i se fac manevrele de resuscitare.

Pompierii intervin cu trei autospeciale pentru stingerea incendiilor, o autoplatformă de intervenție și salvare de la înălțime și două ambulanțe SMURD de prim ajutor calificat și terapie intensivă mobilă.

Casa are în componență structurii și material lemnos.”

Știrea inițială/O femeie intoxicată! Nenorocire! Incendiu devastator în Argeș!

Un incendiu major a izbucnit în comuna Căteasca, zona Cireșul, județul Argeș, unde o vilă cu etaj a fost cuprinsă de flăcări.

Conform primelor informații inițiale, focul a izbucnit la acoperișul și mansarda clădirii, provocând pagube semnificative.

Informații neconfirmate oficial sugerează că în interiorul casei se poate afla o persoană, însă această informație rămâne neoficială. Echipele de pompieri sunt la fața locului și lucrează intens pentru a stinge flăcările și pentru a asigura zona.

Situația este încă în desfășurare, iar autoritățile sunt în alertă pentru a controla incendiul și pentru a preveni răspândirea acestuia la clădirile învecinate. Prioritatea este siguranța persoanelor și limitarea cât mai rapidă a daunelor.

Detalii suplimentare vor fi furnizate pe măsură ce situația evoluează.

Nenorocire! Incendiu devastator Argeș: O vilă este în flăcări!

Foto: descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3