EcoMoto 930×122

alimente

Mii de oameni vor primi de la Guvern câte 24 kg de alimente!

Mii de oameni vor primi de la Guvern câte 24 kg de alimente!

Citiți și: Vouchere de Paști. Suni și intră banii!

Vești bune pentru cei mai săraci dintre români!

Guvernul va împărți, prin Prefecturi și Primării, pachete de alimente care vor cântări nu mai puțin de 24 de kilograme fiecare pentru cetățenii cu venituri mici. Este vorba despre un program finanțat cu fonduri europene care s-a mai derulat și în trecut în toate localitățile țării.

Citiți și: Când intră banii pe carduri în luna aprilie! Este oficial

Pachetele de alimente vor ajunge la beneficiari după data de 1 noiembrie. În acestea vor fi, printre altele, ulei, făină, zahăr, conserve de carne de porc, de vită, inclusiv paste făinoase.

Astfel, beneficiarii vor primi hrana înainte de Crăciun.

„Pachetele cu alimente se vor distribui începând cu data de 1 noiembrie, ele fac parte dintr-un program pe care noi l-am implementat începând cu anul 2017. Sunt pachete cu produse alimentare, au 24 de kilograme greutatea.

Pachetele sunt destinate celor care sunt cu veniturile sub venitul minim garantat, este vorba de beneficiarii legii privind ajutorul social (n.r. – în Argeș sunt circa 6.000 de beneficiari).

Avem peste 1,8 milioane de astfel de pachete pe care noi le distribuim o dată la şase luni și, desigur, odată cu finalizarea programului care va avea loc în luna ianuarie închidem un program ce a avut ca adresabilitate această categorie de beneficiari.

Am încercat ca distribuirea lor să aibă loc în lunile noiembrie și decembrie, pentru ca înainte de sărbători să poată să beneficieze de aceste pachete de produse alimentare”, a anunţat ministrul Investițiilor și proiectelor europene, Marcel Boloș, la Antena 3.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

12 comentarii

  • Alin spune:

    Foarte frumos, mai ales ca s-au scumpit toate si oamanii saraci nu isi mai permit sa puna pe masa ca inainte. De sarbatori e cel mai greu, cand incep si reclamele cu mese imbelsugate

  • Mircea spune:

    Felicitări,ești printre persoanele cu suflet! Majoritatea critica faptul că da săracilor ajutoare.

  • Viorica stefanescu spune:

    Cum se întra în posesia acestor pachete , persoanele cu handicap accentuat beneficiază de aceste pachete în sectorul 4 cum vo fii distribuite sau de unde le vom ridica ??????

  • Georgiana spune:

    Frumos ar fi si daca nu s-ar mai exprima :celor mai saraci dintre romani

  • Chirița Stela spune:

    Eu că familie monoparentala,plasament ,am fost intrat în program și din aprilie de când copilul a împlinit 18 ani farse afla tot în plasament ,nu înțeleg de ce numai beneficiem că și venit la 2 pers este doaralocatia de plasament? Ajutați mă cu un răspuns,va rog

  • Dana spune:

    Pensionarii care au muncit si au iesit la pensie la limita de varsta,cu stagiu complet de cotizare si cu o pensie sub 1500 lei, ar dori să le fie majorate pensiile si sa nu fie integrați in categoria de asistati social. Mama mea, după o viață de muncă, nu isi doreste sa primească pachete cu mâncare, ci dorește sa ii fie respectata demnitatea si sa aiba o pensie decenta, nu asa zisele colete cu mancare. De fapt am uitat ca ma aflu intr.o tara in care sunt pensionari de 48 de ani cu pensii foarte mari, care sunt în continuare angajați pe functii importante la stat.Domnilor parlamentari, va propun sa beneficiați dvs de aceste colete si sa le mâncati sanatosi in ziua de Crăciun, alături de familie Sa aveti pofta la conserva din UE si la pastele fainoase!

  • Lia spune:

    Bună ziua,îmi puteți spune dacă de aceste ajutoare alimentare vor beneficia și cei din județul Caraș Severin și în ce condiții?
    Multumesc

  • Ștefan spune:

    E Sint singur ,mea decedat soția nu am luat ajutoare deoarece depășesc 28 lei peste 2000lei. Eu am muncit 46ani.Dau ajutoare la uni puturoși noi nu avem dreptul .Asta e Romania.Domnu Budăi numai vrajala are.A anunțat că cei singuri cu pensia pină la 2500 rău și ei 700lei ,dar nu a dat lege minciuni.

  • Buhai ionur spune:

    Persoanele cu handicap ex grav si accentuat primesc pachet caci la noi in comuna nu sa mai dat de 3 ani

  • Eli spune:

    Ok..dar nu se spune pensia maxima care va primi aceste pachete

  • Kurkó spune:

    Eu am diabet de 28 de ani gradu 2 și n-am primit niciodată la noi în primării se dă la cunoștințe și la oameni bogați. Așa trăim ar trebui odată cineva să se pune și pe ei că nu e frumos ce fac.

  • Popa george spune:

    Buna ziua doresc sa primesc pachetul cu alimente pe str aleea constructorilor nr 26 bloc 6 ap 318 localitatea brasov judetul brasov

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3